Piteşti: Joburi pentru romi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Naţională pentru Romi selectează persoane de etnie romă în vederea ocupării funcţiilor de expert local pentru romi în localităţile: Ştefăneşti, Miceşti, Dragoslavele, Valea Mare Pravăţ, Davideşti şi Stoeneşti. 

Acţiunea de selecţie se înscrie în proiectul „Reţeaua naţională a experţilor locali romi, mecanism de sprijin în implementarea măsurilor de incluziune socială a romilor, grup vulnerabil supus excluziunii sociale”. Proiectul este finanţat de Uniunea Europeană şi Guvernul României prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane .


Candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să fie de etnie romă, să fie agreaţi de comunitatea de romi şi de autorităţile locale şi să fie apti din punct de vedere medical pentru exercitarea funcţiei.
De asemenea, trebuie să manifeste interes pentru problematica romilor la nivel local iar cunoaşterea limbii române constituie un avantaj.


Cei interesaţi pot depune dosarele de concurs până cel târziu marţi, 17 noiembrie a.c. la sediile birourilor regionale ale Agenţiei Naţionale pentru Romi. Dosarele trebuie să conţină: o scrisoare de intenţie pentru ocuparea funcţiei de expert local romi şi o scurtă descriere a problemelor cu care se confruntă comunitatea romă în localitatea respectivă, curriculum vitae, o copie după actul de identitate , copia diplomei de bacalaureat, adeverinţă medicală şi cazier judiciar.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la consilierul prefectului pentru problemele romilor, Marius Liţă, tel 0742 202 905 sau direct la sediul Agenţiei Naţionale pentru Romi, Splaiul Independenţei, Nr. 202 A, et. 8, sector 6. , Bucureşti, tel: 021. 311. 30. 48 .


 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite