Jandarmii argeşeni strâng gunoaiele din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

20 de jandarmi din Argeş vor participa la campania de ecologizare care are loc la nivel naţional pe 25 septembrie, "Let's do it Romania!"


Pe 25 septembrie o echipă formată din 20 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş va participa la campania desfăşurată la nivel naţional „Let’s do it, Romania! Curăţenie în toată ţara într-o  singură zi”, acţiune la care jandarmii argeşeni vor participa voluntar, considerând că acest aspect reprezintă o datorie morală dar şi o modalitate inedită pentru a se face utili comunităţii în care trăiesc.


Astfel, jandarmii argeşeni, prin această acţiune, doresc cu toţii să ofere o lecţie de responsabilitate şi implicare pentru a avea un judeţ curat, urmând ca activitatea de colectare a deşeurilor să se desfăşoare pe raza comunei Oarja.


Având în vedere că această acţiune este menită să sublinieze importanţa păstrării unui mediu curat, jandarmii vor fi, ca de fiecare dată,  lângă oameni, încercând şi cu acest prilej să-i responsabilizeze cu privire la felul în care se poartă cu mediul înconjurător, unde şi cum îşi aruncă gunoaiele.


Pentru desfăşurarea acestei activităţi, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş asigură pentru echipa de jandarmi toate materialele necesare, în plus, cu autocarul instituţiei va fi transportat încă un grup de 20 de elevi voluntari, din cadrul Colegiului „Zinca Golescu”, care vor participa la această campanie.
 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite