Jandarmii argeşeni s-au întrecut la pescuit. Cea mai mare captură a fost de 14,5 kilograme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Sportivă Argeşul din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Argeş a organizat în acest sfârşit de săptămână un concurs de pescuit. Mai mulţi jandarmi s-au înscris la competiţie, primul loc fiind ocupat de un pescar ce a prins nu mai puţin de 14,5 kilograme.

Jandarmii din judeţul nostru au lăsat pentru o zi bastoanele şi spray-urile lacrimogene deoparte şi s-au relaxat pe malul bălţii. Înarmaţi de această dată cu undiţe şi momeală, oamenii legii s-au distrat la o partidă de pescuit, organizată ieri dimineaţă în localitatea Bârlogu.

Jandarmii au reuşit să depăşească performanţa de anul trecut, când cea mai mare captură a fost de 4,7 kilograme, iar captura totală a unui singur jandarm a fost de 10,75 de kilograme.

Poveştile pescăreşti de ieri sunt demne de pescari profesionişti, un singur jandarm reuşind să prindă nu mai puţin de 14,55 kilograme de peşte în doar cinci ore.

Locul I a fost ocupat deRăzvan Badea cu o captură totală de 14,55 kilograme, locul II - Virgil Floroiu cu 9,5 kilograme, iar locul III - Claudiu Necula cu 8,8 kg. Premiul pentru cea mai mare captură i-a revenit lui Evelin Miroiu care a prins un peşte de 4,5 kg.

Premiile au fost decernate de Inspectorul şef al I.J.J. Argeş care a considerat că este apreciabilă cantitatea de peşte capturată de jandarmii situaţi pe podium şi i-a felicitat atât pe organizatori cât şi pe toţi participanţii.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite