Jandarmeria, în topul preferinţelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Argeş ocupă şi în anul 2010 primul loc pe ţară în ceea ce priveşte recrutarea şi procentul de admitere la instituţiile militare de învăţământ.

Un exemplu recent şi elocvent îl constituie  admiterea unui număr de 25 de candidaţi recrutaţi de inspectoratul judeţean de jandarmi Argeş  la ,, Academia de Poliţie - Alexandru Ioan Cuza“ – arma Jandarmi,  raportat la un număr total de 104 locuri ce includ 5 locuri pentru cetăţeni de etnie romă şi 5 locuri pentru cetăţeni de etnie maghiară.


Tinerii din judeţul Argeş manifestă un interes constant pentru instituţia noastră, cifrele demonstrând acest lucru , având în vedere faptul că şi în anul 2009 din nu mărul total de 80 de locuri scoase la concurs pentru ,, Academia de Poliţie - Alexandru Ioan Cuza“ – 21 au fost ocupate de argeşeni .


Un număr de 51 de tineri argeşeni recrutaţi de I.J.J. Argeş candidează în perioada 19-21 august 2010 în pentru  admiterea la şcolile militare de subofiţeri jandarmi.


Acest fapt este îmbucurător pentru noi datorită interesului crescut care-l manifestă argeşenii pentru instituţia Jandarmeriei Române.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite