Piteşti: Îşi roagă bunica să nu-i dea afară din casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Îşi roagă bunica să nu-i dea afară din casă
Piteşti: Îşi roagă bunica să nu-i dea afară din casă

Cinci copii, cu vârste cuprinse între 4 şi 12 ani, riscă să fie daţi afară din casă, chiar de către bunica lor. Micuţii au mers, ieri după-amiază, împreună cu mama lor la poliţie şi au depus plângere.

Violeta Popescu, în vârstă de 36 de ani, din oraşul Ştefăneşti a rămas văduvă în urmă cu doi ani. De atunci îşi creşte singură copii. „Am pensia de urmaş a copiilor, de 1.500 lei, şi mai iau eu 500 de lei pentru că am grijă de băiatul cel mare care are un handicap. Suntem noi destul de necăjiţi şi soacra mea vrea să ne dea afară din casă pentru că l-am luat pe soţul meu cu locuinţă.”, povesteşte femeia.

Copiii se joacă în bătătură cât este ziua de lungă, fiind atent supravegheaţi de către cea care le-a dat viaţă. „Sunt mulţi, mai avem şi la casa asta de făcut atâtea, nu îmi permit să-i duc în oraş mereu. Ne jucăm aici cu toţii. Şi în loc să fie şi ei iubiţi de mamaia lor, sunt înjuraţi şi blestemaţi. O bomboană nu le-a adus. Vrea doar să ne dea afară, să rămână ea aici. Păi eu unde să mă duc?! A intrat peste noi în curte şi a început să urle că să plecăm. Se ruga copiii de ea.”, mai spune Violeta Popescu.

Necăjită, Violeta Popescu şi-a luat cei cinci copii şi a mers la poliţie, unde a depus plângere pe numele soacrei, Elena Popescu, în vârstă de 58 de ani. „M-a dat în judecată anul trecut să-mi ia casa, dar a pierdut. Judecătorii au suspendat cauza din lipsă de probe. Soţul meu a muncit să-şi ridice camerele ăstea şi pentru că nu mai este, acum rudele lor vor totul. Nu am linişte cu ea.”, spune femeia. Am încercat să aflăm şi opinia soacrei ei, însă nu a răspuns la poartă. Vecinii ne-au spus că au văzut-o prin curte, dar nu vrea să iasă să discute.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite