Iordan Eftimie: “Vor apărea schimbări în primul 11”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Argeş va întâlni în etapa a 21-a, a Ligii a II-a, seria a II-a pe Gaz Metan CFR Craiova. Partida de mâine se va disputa pe stadionul “Municipalul” din Turnu Severin, începând cu ora 11:00.

Atât FC Argeş cât şi Gaz Metan CFR Craiova trec printr-o perioadă în care rezultatele pozitive lipsesc cu desăvârşire.

Echipa pregătită de Eftimie a adunat doar patru puncte în cele patru etape disputate din acest retur şi vine după înfrângerea de pe propriul teren, în faţa Petrolului, scor 0-1.

 Nici echipa lui Jerry Gane nu stă mai bine.

Oltenii au acumulat doar trei puncte în startul returului şi acelea la masa verde contra celor de la Silvania , echipă retrasă din serie şi vin după înfrângerea din deplasarea de la UTA Arad , scor 1-2.

Întâlnirea de mâine se anunţă una extrem de interesantă, ambele echipe fiind vecine de clasament.

Dacă echipa lui Eftimie este pe locul 9 cu 21 de puncte, elevii lui Gane sunt pe locul 10 cu 20 de puncte. În meciul tur, ambele echipe au luat câte un punct, după remiza 1-1 din Trivale.

Alin Popa, dezamăgirea returului

Iordan Eftimie este nemulţumit de prestaţia unora dintre jucători, iar printre cei vizaţi se află şi golgheterul echipei, Alin Popa, cel care are 8 goluri în acest sezon, toate în turul campionatului. Jocul din ultima perioadă mi-a dat de gândit. Alin Popa, cel în care îmi puneam mari speranţe, este complet schimbat faţă de ceea ce a arătat în turul campionatului. Nu e concentrat şi ratează cu nonşalanţă ocazii mari de gol. Briceag e un alt jucător care şi-a luat-o mare în cap de când a mers la Naţionala U 19. Nu pot să dau numele celor care vor intra dar cred că a venit şi  rândul altora să evolueze şi să primească o şansă din partea mea. Adversarii noştri nu sunt o echipă din care să iasă vreun jucător în evidenţă, doar Vigariu a mai cochetat cu fotbalul mare, aşa că mergem la Turnu Severin să facem un meci mare şi sper să ne întoarcem fără înfrângere de acolo, a declarat tehnicianul lui FC Argeş.

“Alb-violeţii” nu se confruntă cu probleme de efectiv pentru această partidă, în plus va reveni după suspendarea ispăşită în partida cu Petrolul şi căpitanul George Cotică.

 Disputa dintre cele două formaţii va fi condusă de brigada formată din centralul Ştefan Erdei (Oradea), ajutat la cele două margini de Bogdan Gheorghioiu (Timişoara) şi Alina Mihoc (Arad).

 

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite