Iordan Eftimie: “Acum contează doar ultima impresie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eftimie se pregătește de ultimul meci, cel cu Alba Iulia
Eftimie se pregătește de ultimul meci, cel cu Alba Iulia

Liga a II-a îşi trage cortina. Astfel, FC Argeş va întâlni pe Stadionul “Nicolae Dobrin”, sâmbătă, ora 11:00, în ultima etapă din seria a II-a, pe Unirea Alba Iulia.

Elevii lui Eftimie nu au mai disputat o partidă oficială din data de 18 mai, atunci când pierdeau pe propriul teren, restanţa contra Arieşului, scor 1 – 2.

Sămbătă, “alb-violeţii” vor reveni într-o partidă oficială după o pauză de două săptămâni, datorată faptului că adversarele din ultimile două etape, Minerul Lupeni şi FC Silvania s-au retras din serie.

FC Argeş ocupă locul 11 al clasamentului, cu 29 de puncte, asigurându-şi rămânerea în eşalonul secund, de etapa trecută, atunci când au beneficiat de cele trei puncte la “masa verde”, din partida cu FC Silvania.

Pentru această partidă, din tabăra piteştenilor vor lipsi Ivănică şi Avramescu, accidentaţi, iar Briceag şi Răuţă au şanse minime să evolueze, fiind în perioada bacalaureatului.

De partea cealaltă, pentru echipa din Alba Iulia o victorie este necesară, deoarece se luptă pentru rămânerea în Liga a II-a, ocupând locul 12, cu 27 de puncte, la un avans de doar două puncte în faţa ultimului loc retrogradabil, ocupat de ACU Arad .

Etapa trecută, Alba Iulia a remizat acasă cu UTA Arad, scor 1 – 1.

Deşi “alb-violeţii” se confruntă cu reale probleme de efectiv pentru această partidă, tehnicianul Eftimie speră la o victorie în meciul de sâmbătă. “Ne-am asigurat rămânerea în Liga a II-a. Acum mai putem spera la locul 10, dacă Gaz Metan CFR Craiova pierde cu Bihorul şi noi învingem. O să fie însă greu, ne vor lipsi jucători de bază precum Briceag, Răuţă, Ivănică, Avramescu. Totuşi jucăm în faţa propriilor suporteri iar o victorie e necesară, pentru că ultima impresie contează”, a declarat antrenorul echipei FC Argeş.   

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite