Iordan Eftimie:”Suntem obligaţi să învingem pe ACU”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  FC Argeş primeşte sâmbătă începând cu ora 11:00 vizita celor de la ACU Arad , formaţie recunoscută mai mult prin preşedinta clubului, Gheorghiţa Onu. “Alb-violeţii” nu se vor baza în acestă partidă pe serviciile căpitanului Cotigă, acesta fiind suspendat din cauza cumului de cartonaşe galbene.

Dacă Minerul Lupeni şi Silvania sunt cele două echipe ce au părăsit acestă serie din cauza problemelor financiare, pentru al treilea loc retrogradabil lupta se duce în patru, FC Argeş (22 pct), ACU Arad (21 pct), Mureşul Deva (20 pct) şi Unirea Alba Iulia (20 pct).

“Alb-violeţii” au un moral bun, iar la acest lucru a contribuit din plin, egalul de la Sibiu , 1-1. Astfel, o victorie contra celor de la ACU ar aduce pe lângă un nou rezultat pozitv şi ieşirea din zona fierbinte a clasamentului.

De partea cealaltă, echipa preşedintei Onu, iese dintr-un derby, cel al Aradului cu UTA, 0-0 şi intră în altul, unul al evitării retrogradării, cu FC Argeş.

Faptul că cele două echipe sunt vecine de clasament, locul 11 ocupat de trupa lui Eftimie, şi locul 12 de echipa preşedintei Onu reprizintă exact scânteia de care acest meci avea nevoie. Antrenorul “alb-violeţilor” s-a arătat foarte motivat înaintea acestei partide:”Va fi un meci greu. Am încredere în băieţi, mai ales că i-am văzut foarte motivaţ, atât la Sibiu , cât şi în săptămâna acestei partide. Trebuie să fim atenţi pentru că cei de la Acu vor încerca să stea pe două linii şi să ne prindă prin contraatacurile lui Zeno Bundea. Din păcate ne va lipsi Cotigă. Însă, jucăm în faţa propriilor suporteri şi suntem obligaţi să învingem pentru a ieşi din zona fierbinte în care ne aflăm şi astfel să risipim orice emoţie în vederea retrogradării”, a declarat Iordan Eftimie. În meciul tur, FC Argeş învingea la scor de forfait, la Arad , 3-0. Partida va fi condusă de brigada formată din Sorin Antonie (Bucureşti), Constantin Cantemir (Voila) şi Imre Bucşi (Sfântu Gheorghe) şi va conta pentru etapa a 24-a din Liga a II-a, seria a II-a.

 

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite