Iordan Eftimie:”Sper la o victorie în meciul cu Petrolul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Argeş întâlneşte mâine Petrolul Ploieşti, în etapa a 20-a, a Ligii a II-a, seria a II-a. Partida se va disputa pe stadionul “Nicole Dobrin” din Trivale şi va începe la ora 11:00.

Meciul de mâine se anunţă unul deosebit de interesant.

Ambele echipe vor toate cele trei puncte, “alb-violeţii” pentru a se apropia de obiectivul propus, un loc în primele 6, iar “lupii galbeni” pentru a se menţine în lupta pentru promovare.

Elevii lui Eftimie au moralul bun şi vin după două meciuri în care nu au pierdut, 1-0 cu ALRO şi 1-1 la Deva , cu Mureşul.

 Echipa lui Vivi Răchită stă şi ea bine, în ultimul meci reuşind să bată pe UTA, cu 3-2, după 0-2 la pauză. FC Argeş ocupă locul 7 înaintea acestei etape, cu 21 de puncte, iar Petrolul e pe loc promovabil, poziţia a 2-a, a clasamentului, cu 34 de puncte.

Pentru acestă partidă, tehnicianul Eftimie nu se va putea baza pe aportul căpitanului George Cotigă, iar de partea cealaltă, din echipa lui Răchită va lipsi Alexandru Buhuşi.

În partida tur, FC Argeş a fost umilită la Ploieşti , pierzând cu 0-5.

Meciul de mâine va fi condus Florin Miron, din Bucureşti, ajutat la cele două margini de Vladimir Urzică, din Piatra Neamţ şi Stelian Slabu, din Braşov.

Iordan Eftimie speră ca echipa sa să câştige meciul cu Petrolul. “Am avut evoluţii bune în ultimele meciuri, iar acest lucru ne dă încredere. Întâlnim o echipă foarte bună care se luptă pentru promovare şi de fiecare dată reuşeşte răsturnări spectaculoase de scor. Din păcate ne va lipsi Cotigă. Însă să nu uite că avem o echipă tânără, cu jucătorii foarte motivaţi. Am încredere în băieţii că mâine vor reuşi un meci bun şi vom lua cele trei puncte”, a declarat antrenorul “alb-violeţilor”.

 

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite