Ionuț Popa întâlnește “Bătrâna Doamnă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Etapa a 24-a din Liga a II-a, seria a II-a aduce pentru CS Mioveni meciul de la Arad , contra “Bătrânei Doamne”. Astfel, antrenorul “galben-verzilor” înfruntă echipa pe care a pregătit-o timp de opt ani.

CS Mioveni şi-a anunţat încă de la începutul campionatului candidatura la promovarea în ”Liga lui Mitică”.

Acum, după 24 de etape, “galben-verzii” ocupă locul trei al clasamentului (41 pct), la un ecart de doar două puncte în spatele ultimului loc promovabil ocupat de FC Bihor, şi la o victorie în urma liderului Petrolul.

Victoria din etapa precedentă a elevilor lui Ionuţ Popa contra celor de la Alba Iulia , 4-0, obligă şi mai mult ca formaţia lui Popa să facă un meci cât mai bun la Arad.

În plus meciuil va fi unul al marilor orgolii, Ionuț Popa, fiind antrenorul echipei UTA în două rânduri, 1997 – 2004 și 2009 – 2010.

De partea cealaltă, deşi era una dintre echipele care se băteau la locurile fruntaşe, acum “Bătrâna Doamnă” se află într-o postură extrem de dificilă.

Elevii lui Ronald Nagy ocupă locul opt al clasamentului (25 pct) şi vin după remiza de la vecinii din Arad, 0-0 cu ACU.

În plus, tehnicianul Nagy va trebui să găsească formula ideală pentru meciul cu CS Mioveni, în echipa “alb-roşilor” existând “bulevard” pe partea dreaptă a apărării, Ionuţ Bălan este suspendat din cauza cumulului de cartonaşe, iar Mihuţ şi Clavin revin după perioade lungi în care au fost accidentaţi.

Meciul tur a fost unul extrem de spectaculos, marcându-se şase goluri, câte trei de fiecare echipă. Partida va avea loc la ora 19:00, pe Stadionul “Francsic Neuman” şi va fi condusă de centralul Sorin Tarcea (Timişoara) ajutat la cele două margini de asistenţii Flavius Damaschin tot din Timişoara şi de Daniel Demetrescu (Râmnicu Vâlcea).     

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite