Ionuţ Popa:”Victoria, singura opţiune”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CS Mioveni primeşte vizita Mureşului Deva. Partida se va disputa mâine, începând cu ora 11:00, pe Stadionul “Orăşenesc” din Mioveni.

Elevii lui Ionuţ Popa ocupă locul doi al clasamentului din Liga a II-a, seria a II-a, cu 48 de puncte, la egalitate cu FC Bihor, însă cu avantajul meciurilor directe (2 - 0, 0 - 1) şi la un punct în urma liderului, Petrolul. Etapa cu numărul 27 aduce pentru CS Mioveni partida cu Mureşul Deva, echipă ce ocupă locul 12, cu 26 de puncte.

Ambele formaţii vin după victorii, Mioveniul a câştigat la Slatina , scor 2 – 0, iar Deva a dispus acasă de ACU Arad, cu 2 – 1.

În partida tur ambele echipe au luat câte un punct, după 0 – 0.

Cu o victorie în partida cu Deva, CS Mioveni ar urca pe primul loc şi datorită faptului că Petrolul va sta, deoarece Minerul Lupeni s-a retras din serie încă din tur.

Cu toate acestea, deşi meciul pare să fie la discreţia elevilor lui Popa, tehnicianul atrage atenţia asupra acestei partide. “Avem nevoie de cele trei puncte, pentru a ne menţine în lupta promovării. Deva va veni să joace şi să ne încurce. Meciul va fi extrem de greu şi nu trebuie să facem greşeala de a ne vedea dinainte învingători. Trebuie să continuăm seria victoriilor, iar la final să luăm cele trei puncte. Victoria e singura opţiune”, a declarat Ionuţ Popa.

Partida va fi condusă de centralul de Dan Monea din Aiud, care va fi ajutat la cele două margini de asistenţii Ferencz Tunyogi din Zalău şi Lorin Adrian Udrea din Târgu Jiu.

 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite