Ion Neguş a ajuns la Poliţie cu cătuşele la mâini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Neguş a fost dus în cătuşe la sediul Poliţiei
Ion Neguş a fost dus în cătuşe la sediul Poliţiei

Consilierul local Ion Neguş a făcut un adevărat circ ieri de faţă cu poliţiştii de la rutieră. Aflat în maşină, acesta oprise neregulamentar pe B-dul I.C. Brătianu, când a fost legitimate de poliţişti.


Nervos, consilierul a început să-i injure pe agenţii de poliţie, care s-au văzut nevoiţi să folosească sprayul paralizant şi cătuşele pentru a-l calma şi a-l duce la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti.


Poliţiştii au povestit că Neguş a început să le adreseze injurii şi chiar i-a împins. “În timp ce ne aflam în executarea serviciului de supraveghere a traficului rutier, Ion Neguş a oprit maşina neregulamentar.

Am avut o discuţie cu dânsul şi i-am spus să scoată maşina în afara părţii carosabile, iar acesta a început să ne injure, să fac scandal, ne-a împins. Am folosit mijloacele din dotare pentru a-l adduce la sediul Poliţiei”, a declarat agentul Nicolae Măciucă, cel care l-a legitimat pe consilier.


Consilierul local, cunoscut pentru scandalure iscate până acum, are o altă variant a acestei poveşti. “Stăteam cu maşina pusă pe avarii, oprită în faţă la Primăvara, aşteptam să iasă altul din parcare să intru eu. Acest poliţist, de pe partea cealaltă a strigat <<Ia, mă, maşina!>>L-am înjurat după ce a dat în mine, i-am spus maimuţoiule. Mi-a dat cu spray-ul în ochi şi în gură. Mi-au dat cu pumnul în ficat până am făcut pe mine. Am materie fecală din cauza loviturilor”, susţine Neguş, care ajuns la sediul Poliţiei a chemat şi Ambulanţa pentru ca circul să fie complet.


Lui Ion Neguş i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de sfidare a organelor judiciare, după care a fost lăsat să plece acasă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite