Investiţii la Spitalul de Geriatrie şi Boli Cronice din Ştefăneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătrânii internați aici se bucură de investițiile făcute în reabilitarea spitalului (foto CJ Argeș)
Bătrânii internați aici se bucură de investițiile făcute în reabilitarea spitalului (foto CJ Argeș)

Miercuri a avut loc recepţia lucrărilor de reabilitare a laboratorului de analize medicale şi a farmaciei spitalului de Geriatrie şi Boli Cronice „Constantin Bălăceanu Stolnici” din Ştefăneşti, la eveniment participând alături de conducerea spitalului şi a consiliului de administraţie şi autorităţile judeţene şi locale

Printre invitați s-au numărat preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, vicepreşedintele C.J. Argeş Florin Tecău şi primarul oraşului Ştefăneşti, Dorin Bărbuceanu.

Investiţiile, din bugetul Consiliului Judeţean Argeş, au constat în:
- reabilitarea clădirii laboratorului farmacie, în valoare totală de 456.700 lei, din care 250.000 de lei în 2010, respectiv 206.700 lei în 2011.
- instalaţia de epurare a apei potabile şi rezervor de apă pentru stingerea de incendii, cu instalaţie de pompare, în valoare totală de 200.000 de lei
- reparaţii curente la clădirea spitalului, în valoare de 190.000 de lei.

Spitalul de Geriatrie şi Boli Cronice "Constantin Bălăceanu Stolnici" Ştefăneşti este singurul spital din regiunea Muntenia care acordă servicii medicale complete persoanelor în vârstă, în concordanţă cu necesităţile acestora. De asemenea, unitatea dispune şi de un compartiment de îngrijiri paliative, unde pacienţii cu afecţiuni în stadii terminale primesc tratament, suport şi îngrijire de specialitate.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite