Invazie de vedete la Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Deejay şi Dony (Foto Arhivă)
David Deejay şi Dony (Foto Arhivă)

Şase concerte în două zile. Acesta este cadoul pentru piteşteni de Florii. Lavinia, Vali Bărbulescu, David Deejay, Dony, Tom Boxer şi Antonia sunt doar câteva dintre vedetele care vor cânta la Piteşti.

Florin şi Florina, dar şi piteştenii cu nume de flori, o vor ţine într-o petrecere continuă timp de două zile şi două nopţi. Aceştia vor avea parte de nenumărate surprize în acest sfârşit de săptămână. Nume sonore ale show biz-ului românesc se vor afla în acest week-end la Piteşti pentru a-i încânta pe sărbătoriţi.


După o săptămână de muncă extenuantă, piteştenii sunt invitaţi în această seară în Club Hush,situat pe Strada Armand Călinescu nr.9,  acolo unde va concerta formaţia Kumm. Trupa de rock alternativ din Cluj-Napoca va urca pe scenă la ora 21.00 şi va susţine un concert live de peste o oră în care vor cânta cele mai cunoscute piese şi vor interpreta melodii ale unor formaţii cunoscute de rock. Preţul unui bilet de intrare este de 30 de lei.


E.M.I.L. îşi lansează albumul în Club CUBA
Buna dispoziţie va continua apoi cu un concert al trupei E.M.I.L. Cei cinci membri ai formaţiei au plecat într-un turneu prin toată ţara ca să îşi promoveze noul album. “Absurd Tour 2010” poposeşte la Piteşti în club CUBA, situat pe Strada Victoriei nr. 4, unde formaţia va cânta cele mai noi piese ale sale, începând cu ora 22.00. Intrarea costă 15 lei.


După miezul nopţii, Lavinia de la fosta trupă Spicy, va încinge atmosfera în Zion Club, din cartierul Nord. Frumoasa brunetă va cânta live cele mai cunoscute piese ale sale.


David Deejay şi Dony cântă la Jupiter City
Distracţia de sâmbătă seara începe cu un concert David Deejay şi Dony la centrul comercial Jupiter City. Cei doi artişti vor cânta piesele care i-au făcut celebrii în cluburile din România. De la ora 18.00 veţi putea asculta hituri precum “Sexy Thing”, “So Bizarre” sau “Miss your love” în timp ce serviţi o cafea sau vă faceţi cumpărăturile.


Voia buna continuă la Euromall unde Tom Boxer şi Antonia le vor ura “La mulţi ani!” sărbătoriţilor. La ora 19.00 cei doi artişti se vor afla pe scena din complexul commercial unde vor susţine un concert live de o oră. Cei care vor să fredoneze piesele “Morena” sau “Roses on fire” sunt invitaţi, mai ales că intrarea este liberă. LA sfârşitul spectacolului vedetele se vor lăsa pozate şi vor da autografe fanilor.


În plus, copiii sunt aşteptaţi duminică, tot la Euromall, unde, între orele 17.00 şi 19.00 vor avea parte de o distracţie pe cinste la spectacolul de teatru de păpuşi “Un Paşte hazliu în familia Iepurescu”, şi vor ţopăi alături de iepuraşi care îi vor picta pe faţă şi le vor oferi baloane în formă de animale.


Noaptea se va încheia cu un set de remixuri marca Vali Bărbulescu. Dj-ul a fost invitat să mixeze în Majesty Club, de pe Strada Fraţii Goleşti, nr. 116. Fetele au intrarea liberă până la ora 23.00. După această oră. biletul este de 20 de lei.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite