Piteşti: Intrare liberă la Zoo, de ziua animalelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Urşii de la Zoo sunt nerăbdători să-şi primească vizitatorii
Urşii de la Zoo sunt nerăbdători să-şi primească vizitatorii

Dacă vreţi să vă duceţi copiii la Grădina Zoologică, o puteţi face chiar astăzi. De Ziua mondială a animalelor, conducerea de la Zoo a hotărât ca accesul să se facă gratuit. Oferta e valabilă până diseară, la ora 19.30.

Porţi deschise astăzi la Grădina Zoologică din Piteşti. Nu vă speriaţi, nu e vorba despre cele de la cuştile animalelor, ci despre intrarea principală.

De Ziua mondială a animalelor, sărbătorită în fiecare an la 4 octombrie, Parcul Zoo din Piteşti i-a primit fără taxă de intrare pe vizitatorii care au dorit să admire şi să pozeze animalele.

 “Lunea este închis la noi. Dar am luat această decizie de a ţine deschis şi de a le oferi posibilitatea tuturor să intre gratuit la Grădina Zoologică, pentru a marca Ziua Mondială a Animalelor. Până la ora 19.30, îi aşteptăm pe cei mici şi pe cei mari să vină să vadă animăluţele, chiar dacă vremea este rece şi ploioasă”, spune Nuşa Popescu, şefa Grădinii Zoologice din Piteşti.

Cei care au profitat de această ofertă au fost cei mici, care au venit însoţiţi de părinţi sau bunici.

“Am văzut ursul. Se mişca foarte greu, s-a plimbat pe lângă gard. Dar nu mi-e frică de el, eu cred că e prietenos”, spune Miruna, o fetiţă de 5 ani.

 “E bine că se mai gândesc din când în când să lase intrarea liberă.  Eram prin zonă şi când am văzut că e deschis, am intrat puţin cu nepotul, să vadă lupii. Cred că ar fi trebuit să popularizeze cumva dinainte, ca să ştie lumea că e deschis şi că e intrarea fără bani”, spune Filofteia Genţan, vizitatoare.

La Goleşti, masă rotundă despre animale

Tot astăzi, şi la Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii Goleşti au fost aduse animalele în prim-plan. Profesori şi elevi s-au strâns în conacul Goleştilor la o masă rotundă pe tema Zilei internaţionale a animalelor.


Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite