Piteşti:FC Internaţional vrea Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Internaţional a ajuns în „optimile” Cupei României, după ce a trecut, la loviturile de departajare, de Minerul Mehedinţi.

Deşi au evoluat împotriva unei echipe din Liga a III-a, „interiştii” au tremurat la loteria penaltiurilor până s-au văzut în „optimi”, scorul la finalul prelungirilor fiind egal, 1-1.

 „Am încercat în acest joc să-i băgăm în ghete, cum se spune, pe jucătorii care au jucat mai puţin sau deloc în noul sezon. Suntem dezamăgiţi de jocul prestat de echipa nostră. Mulţi juctori au sincope în ce priveşte pregătirea fizică, pentru că vin după perioade lungi de accidentare.”, explică Vasile Mănăilă, „secundul” lui Ştefan Stoica pe banca grupării patronate de Benone Lazăr.

Chiar dacă au pătruns greu în „optimi”, fotbaliştii argeşeni ţintesc sus în cea de-a doua comnetiţie a sezonului. „ Este cel mai scurt drum către Europa League. După patru meciuri, poţi ajunge în finala Cupei. Astea ne-am propus şi noi, să ajungem în finală şi să o şi câştigăm, dacă se poate.”, declară „secundul” Vasile Mănăilă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite