Ce nu are voie Penescu să facă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Penescu, la ieşirea din Penitenciarul Mărgineni
Cornel Penescu, la ieşirea din Penitenciarul Mărgineni

Cornel Penescu, Liviu Făcăleaţă şi Gheorghe Constantin s-au întors aseară acasă. Curtea de Apel Ploieşti a decis eliberarea lor din arest, dar cu anumite condiţii. Aflaţi din rândurile următoare care sunt acestea.

Curtea de Apel Ploieşti a admis aseară recursul formulat de avocaţii lui cornel Penescu, Liviu Făcăleaţă şi Gheorghe Constantin şi a dispus eliberarea acestora din arestul Penitenciarului Mărgineni.

Cei trei au fost eliberaţi, dar au anumite interdicţii. Atât Cornel Penescu, cât şi Liviu Făcăleaţă şi Gheorghe Constantin nu au voie să părăsească ţara. De asemenea, cei trei trebuie să se prezinte în faţa autorităţilor şi a instanţei de judecată, ori de câte ori vor fi chemaţi.

Finanţatorul FC Argeş şi fostul director al societăţii Pic, Liviu Făcăleaţă se vor afla sub atenta supraveghere a Poliţiei municipiului Piteşti, iar Gheorghe Constantin de Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea, aceştia fiind obligaţi să se prezinte la secţie conform programului de supraveghere sau ori de câte ori vor fi chemaţi.


În plus, aceştia nu au voie să îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea Curţii de Apel Ploieşti şi nici să deţină, să folosească sau să poarte nicio categorie de arme.

Celor trei le-a fost interzis să ia legătura cu ceilalţi inculpaţi şi martori în dosarul “Mită în fotbal” şi să comunice cu aceştia direct sau indirect.
În cazul în care dispoziţiile Curţii de Apel Ploieşti vor fi încălcate cu intenţie, măsura de a nu părăsi ţara va fi înlocuită cu cea de arrest preventive, cei trei riscând să se întoarcă înapoi după gratii.


Decizia Curţii de Apel Ploieşti este definitivă. Cornel Penescu, Liviu Făcăleaţă şi preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin au fost arestaţi pe 14aprilie 2009 în urma mandatului emis de Tribunalul Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite