Încep Zilele Teatrului "Davila". Vezi ce evenimente deschid stagiunea 2011-2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul "Alexandru Davila" din Piteşti îşi deschide stagiunea 2011-2012 prin evenimentul intitulat "Zilele Teatrului", ajuns la cea de-a cincea ediţie. Actori pe papainoage sau îmbrăcaţi în personaje din piese celebre, majorete şi fanfara "Argeşul" vor defila cu toţii în centrul Piteştiului.

Zilele Teatrului "Alexandru Davila", un eveniment care a renăscut după ani de pauză, debutează, mâine, în Piteşti.

Vezi aici programul complet al Zilelor Teatrului Davila!

La ora 18.30, Strada Mare va fi invadată de actori, majorete şi fanfară, care vor defila până în dreptul mallului Trivale, iar la ora 18.00, alaiul se va întoarce în Piaţa Teatrului, unde va avea loc un spectacol complex în aer liber, de fanfară, estradă, teatru şi folclor.

Sâmbătă, se va deschide oficial noua stagiune a Teatrului, cu premiera spectacolului "Căsătoria" de Gogol, în regia lui Matei Varodi.

Duminică, de la ora 18.00 se va juca "Investiţia" de Sebastian Ungureanu, iar marţi, în aceeaşi Sală Mare va putea fi vizionat spectacolul "Serafic Show", de Ion Popa.

Miercuri, cei mici vor fi în centrul atenţiei, pentru că Zilele Teatrului se mută la "Aşchiuţă", acolo unde va fi pus în scenă "Ursul păcălit de vulpe", de la ora 11.

Încheierea şirului de evenimente va fi marcată prin premiera spectacolului extraordinar "Melancolii de toamnă", al cărui realizator este Fuego.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite