Un Logan s-a făcut scrum în Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii s-au luptat cu flăcările pentru a stinge un incendiu izbucnit la un autoturism marca Dacia Logan pe strada Lăbuşeşti din Piteşti. Din autoturism nu a mai rămas decât structura metalică, restul făcându-se scrum.

Un autoturism Dacia Logan s-a făcut scrum noaptea trecută în Piteşti. Maşina era parcată pe strada Lăbuşeşti, chiar la poarta proprietarului când a fost cuprinsă de flăcări. Văpaia a luat amploare cu repeziciune şi a cuprins întreaga maşină. Când vecinii au auzit o bubuitură puternică şi au ieşit să vadă ce s-a întâmplat, era deja prea târziu. 

Vecinii au ieşit în pijamale să stingă focul

“S-a auzit o bubuitură tare şi, când am ieşit, erau flăcări înalte de câţiva metri care se răspândeau în toate părţile. Cred că a explodat rezervorul. Am sărit cu vecinii şi am pus mâna pe furtunul cu apă din curte ca s-o stingem. Dar n-am reuşit până n-au venit pompierii. Cred că avea asigurare la ea, azi a mers ultima dată cu ea.”, povesteşte speriat Mihai Ţiţiregă, unul dintre vecinii care a sărit să stingă focul pentru a mai salva maşina. 

Şi ceilalţi vecini, unii din ei treziţi din somn de zgomotul puternic au ieşit la poartă îmbrăcaţi în pijamale pentru a vedea ce s-a întâmplat şi au dat o mână de ajutor.
Pompierii au intervenit cu o autospecială pentru a stinge flăcările

Intervenţia pompierilor a fost dificilă

“Intervenţia a durat aproximativ 20 de minute şi a fost dificilă deoarece autoturismul ardea în proporţie de 80%”, a declarat sergent major Romeo Safta din cadrul ISU Argeş. Pompierii cred că incendiul a pornit de la un scurt circuit la compartimentul motor.

Vecinii spun că Marius Mierlă, proprietarul maşinii, era plecat în interes de serviciu la Târgu Mureş, iar soţia şi copii săi se aflau acasă la soacră.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite