Piteşti: Încălţări de sezon la preţuri convenabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piteştenii se orientează, în funcţie de buget, către marile centre comerciale sau magazinele mai mici, cu preţuri accesibile. Cei mai mulţi caută ceva ieftin şi bun. Nu sunt puţini, însă, nici cei care aleg ceva „mai fiţos“. Preţurile la ghetuţe pornesc de la 35 de lei, dar când vine vorba de cizme, pot urca până la peste 400 de lei.

Pentru că iarna bate la uşă, şi-n câteva zile vom avea şi prima zăpadă, e cazul să ne gândim, dacă n-am făcut-o deja, la ghete sau cizme.

Cei nu foarte pretenţioşi se orientează către magazinele din complexul Fortuna, unde, pe o pereche de ghete de damă, din înlocuitori sau piele, dai între 80 şi 210 de lei.

Cizmuliţele sunt un pic mai scumpe, preţurile situându-se între 90 şi 270 de lei. Cam în aceleaşi buget trebuie să se încadreze şi bărbaţii dacă se înnoiesc de aici. E adevărat că oferta pentru ei ceva mai sărăcăcioasă, decât în cazul doamnelor.


„Vânzările merg mult mai slab decât anul trecut, pentru că se simte criza. Cele mai căutate sunt ghetele şi cizmuliţele pentru copii. Mămicile se orientează, pentru micuţi, către cele îmblănite. Preţurile variază între 120 şi 225 în cazul celor din piele şi 35 şi 75 în cazul celor din vinilin. Fiecare îşi alege în funcţie de cât îl ţine buzunarul!“, spune Natalia Gligăneanu, unul dintre comercianţii din complexul Fortuna.

Cizme de 400 de lei la Euromall
Dacă pretenţiile tale sunt ceva mai ridicate faţă de ceea ce oferă Fortuna poţi să te orientezi către Euromall, Jupiter City sau Iris unde găseşti încălţăminte sub eticheta unor branduri care te fac să scoţi din buzunar de la 100 la 400 de lei, poate chiar mai mult.

„Îmi iau nişte cizmuliţe drăguţe, cu toc. E adevărat că nu sunt pentru nămeţi, ci pentru cel mult o plimbare pe centru! Le-am văzut de săptămâna trecută. Sunt cam scumpe dar cred că, la cât sunt de frumoase sunt, merită să dau 280 de lei pe ele“, spune Miruna Dragomir, 28 de ani.


Mai trebuie amintite magazinele Leonardo, din Centru şi din cele trei complexe comerciale, care au oferte pentru toate gusturile şi toate buzunarele.

De aici, poţi să te încalţi, după buget, cu 80 până la 499 de lei, în funcţie de ce alegi: vinilin sau piele. Produsele pentru copiii costă de la 29 de lei până la 200 de lei.


Cele două magazinele Actual din centru vin şi ele cu ofertă mai ales pentru vârsta a doua şi a treia, cu încălţăminte comodă, din piele naturală.

Preţurile pornesc aici de la 150 de lei. „Am căutat întotdeauna cizme sau ghete clasice, de calitate, care ţin. Mă interesează mai mult materialul decât modelul, spune Mariana Simion, 45 de ani, unul dintre clienţi.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite