Impact violent între o Solenza şi un trailer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Solenza a fost făcută bucăţi în urma impactului
Solenza a fost făcută bucăţi în urma impactului

Un accident deosebit de grav a avut loc ieri seară în localitatea Vâlcele. Un autoturism Dacia Solenza s-a rupt pur şi simplu în două după ce s-a izbit violent de un trailer, iar motorul maşinii a fost aruncat la peste 20 de metri.

 Din fericire nimeni nu şi-a pierdut viaţa în acest teribil accident, şoferul Solenzei scăpând ca prin minune.


Mihai Aboaice, de 34 de ani, din Piteşti se afla la volanul Daciei Solenza şi se îndrepta dinspre Piteşti către Curtea de Argeş. Şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind ud, iar afară ploua şi a pierdut controlul volanului, intrând pe contrasens de unde venea regulamentar un trailer încărcat cu maşini şi rulote.


Impactul nu a putut fi evitat de niciunul din cei doi şoferi, Solenza fiind lovită în lateral, rupându-se în două, iar motorul a zburat la peste 20 de metri distanţă. Şoferul trailerului, Alin Nicolae Badea, de 33 ani, din Băiculeşti, nu a mai putut stăpâni mastodontul care a ieşit de pe şosea şi s-a oprit pe un camp situat la marginea drumului.


A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru ca cei doi şoferi să poată ieşi din maşini. Şoferul Solenzei a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean, cu multiple fracture. Conducătorul trailerului este în stare mai bună, suferind doar câteva răni uşoare, însă fiind în stare de şoc, nu a putut povesti poliţiştilor cum s-a produs accidental.


 Cât au durat cercetările poliţiştilor, traficul a fost intrerupt pe ambele sensuri, astfel că s-au format coloane de maşini pe o distanţă de câteva sute de metri.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite