Ilona Anghel, mini-vedeta cu lipici la public

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilona Anghel are opt ani
Ilona Anghel are opt ani

Ilona are opt ani, dar mult mai multe calităţi: este solistă vocală, cântă la orgă, face dans modern şi câştigă premii la festivaluri

La cei opt ani pe care-i are, Ilona este o fetiţă veselă, talentată şi hotărâtă să-şi exploateze la maximum calităţile.

S-a născut în Piteşti, dar, în prezent, locuieşte în comuna Corbi, fiind singurul copil al familiei.

Încă de mică, fetiţei nu i-a plăcut să facă aceleaşi lucruri obişnuite precum copiii de vârsta ei.

Astfel că s-a înscris la Şcoala Populară de Arte şi la Palatul copiilor, lucruri pe care le face în paralel cu şcoala.

Nici ea nu mai ştie de când a început să cânte, dar îşi aminteşte că, la vârsta de patru ani, a participat la un festival de colinde pentru preşcolari, la care spune că a primit aplauze furtunoase.

De atunci a fost remarcată şi invitată, rând pe rând, la toate televiziunile locale, pentru a-i încânta pe argeşeni cu vocea sa suavă şi inocentă.

Dar, ca o vedetă care se respectă, micuţa a fost convinsă că poate mai mult, aşa că şi-a etalat potenţialul vocal şi la Televiziunea Română, unde a participat la emisiunea „Vedeta familiei”, în luna martie a acestui an.

Toţi cei prezenţi în platoul emisiunii au rămas vrăjiţi de glasul şi de carisma ei, aşa că juriul i-a acordat diploma „Vedeta familiei cu lipici la public”.

În 2007, fetiţa a fost şi la postul Favorit, acolo unde a participat împreună cu primarul comunei Corbi, care a vrut să arate la toată lumea cu ce se mândreşte comuna sa.

Ilona Anghel este, de asemenea, laureată a festivalului „Mugurii folclorului argeşean”, ediţia din acest an, unde a obţinut menţiune, la secţiunea solişti vocali.

„Muzica îmi place în mod deosebit. Pe scenă mă simt foarte bine, în lumea mea. Îmi mai plac foarte mult şi costumele populare”, spune micuţa vedetă.

Premiantă la dans

Şi, cum muzica şi dansul se îmbină atât de bine şi au o strălucire aparte împreună, Ilona s-a înscris de trei ani la Palatul Copiilor din Piteşti, unde ia cursuri de dans modern şi de orgă. De curând, ea mai obţinut un premiu care-i îmbogăţeşte palmaresul şi îi dă aripi pentru viitor.

Sub îndrumarea profesoarei Viorica Ştefănică, trupa „Ritm junior”, din care face parte şi Ilona, a ocupat locul întâi pe ţară la Festivalul Naţional de muzică şi dans modern, desfăşurat la Slatina, în judeţul Olt.

PROFIL:

Născută. La 29 octombrie 2002, în Piteşti
Studii. Este în clasa a doua la şcoala generală din comuna Corbi
Familie. Este singură la părinţi

Ce îi place. "Îmi plac muzica, dansul, şcoala şi costumele populare", spune fetiţa.

Ce nu îi place. "Nu-mi plac cei care se laudă şi nu-mi place să văd tristeţe în jurul meu", spune mini-vedeta.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite