Iepuraşul de Paşte a venit cu surprize la Euromall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminică, invitatul special al Euromall a fost nimeni altul decât iepuraşul de Paşte, care a venit cu surprize şi distracţii pentru copii şi părinţii lor.


Copiii, părinţii şi bunicii au petrecut sâmbătă două ore în compania Iepuraşului de Paşte, care a venit la Euromall Piteşti cu distracţie pe cinste.

Iepuraşul nu a venit cu mâna goală, ci cu multe suprize, cadouri şi jocuri care de care mai haioase.

Distracţia a început în jurul orei 17, când şi-a făcut apariţia magicianul care a scos din pălăria plină de surpriză şi alţi iepuraşi mai mici. Copiii şi părinţii s-au distrat copios când Iepuraşul de Paşte a fost cel care i-a luat de mânuţe pe copii şi i-a antrenat la dans şi jocuri interactive. Plin de surprize şi pus pe glume, Iepuraşul i-a amuzat pe copii şi, alături de părinţii şi bunicii prezenţi la eveniment, i-a antrenat şi i-a provocat pe micuţi la poveşti care de care mai incredibile. Şi pentru ca surpriza de Paşte să fie totală, organizatorii au pus în scenă şi un mini-spectacol „Povestea Florilor”, cadoul de Florii al Euromall pentru cei mai mici clienţi.

Aniversare cu premii

În luna mai, Euromall împlineşte cinci ani de existenţă şi răsplăteşte şi de această dată fidelitatea cumpărătorilor, punând la bătaie 5 ceasuri cu diamante şi 5 seturi de bijuterii cu diamante. Tot ce trebuie să faceţi este să vă completaţi taloanele de participare atunci când faceţi cumpărături de minim 150 de lei în magazinele din incinta centrului comercial.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite