Iată unde puteţi petrece Revelionul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au apărut deja primele oferte pentru noaptea dintre ani. Pensiunile din Argeş încearcă să atragă clienţi cu preţuri reduse şi activităţi rustice, specifice zonei de munte.

Mai sunt două luni şi jumătate până la sărbătorile de iarnă, iar pensiunile din Argeş  au venit deja cu tot felul de oferte menite să atragă cât mai mulţi turişti. Foc de artifici, masă festivă, pomana porcului, parc de tiroliană sau aerul curat de munte şi o privelişte minunată sunt doar câteva din beneficiile de care vă puteţi bucura dacă alegeţi să petreceţi Revelionul în zona de munte a judeţului Argeş.


Noaptea dintre ani a devenit deja un prilej de a petrece alături de prieteni cât mai departe de casă. Cei mai mulţi argeşeni preferă zona de munte pentru că aici se pot bucura mai mult de zăpadă. Tocmai din acest motiv cele mai atractive oferte sunt cele ale pensiunilor turistice din nordul judeţului. Aici, puteti petrece un sejur de patru nopţi de la 850 de lei de persoană.


De exemplu, în comuna Sătic, aflată în zona Rucăr-Bran, puteţi petrece 4 nopţi  de vis. În ajunul Anului Nou veţi participa la tăierea pocului, atunci când se face şi pomana porcului, iar de Revelion organizatorii v-au pregătit o masă festivă, dar şi o tombolă şi focuri de artificii. Preţul pentru un sejur este de 850 de lei de persoană.


În localitatea Brădet preţurile sunt ceva mai mici decât în zona Bran. Pentru 3 nopţi de cazare la “Casa Cristina”, o pensiune cu capacitatea de maximum 15 persoane, veţi plăti 3000 lei. Nu aveţi însă mesele incluse. Pensiunea „Bârlogul urşilor” din Nucşoara poate fi închiriată în întregime cu 3900 lei pentru 12 persoane care vor petrece 3 zile, respectiv 2 nopţi de cazare aici.


Dacă doriţi să petreceţi cumpăna dintre ani pe Transfăgărăşan, la 1585 metri altitudine, puteţi opta pentru Cabana Capra.  Costul unui sejur porneşte de la 1000 lei de persoană pentru 3 nopţi de cazare şi ajunge la 1370 lei pentru 5 nopţi, în preţ fiind incluse pensiunea completă, cina festivă de Revelion şi cina festiva de carnaval, din prima seară a Anului Nou. În plus, aici este amenajat un parc de tiroliană, dar şi o mică pârtie cu obstacole pentru snowboard.


De Crăciun, pensiunile se închiriază cu cel puţin 1000 euro

Dacă aveţi o gaşcă de prietenii alături de care vreţi să vă distraţi, cea mai bună variantă ar fi să vă organizaţi singur petrecerea. Strângeţi bani şi închiriaţi o cabană întreagă pentru a nu fi deranjaţi de alţi turişti care s-au cazat în aceeaşi clădire. Pensiunea “Casa Bunicii”, situată pe Valea Cheii, în localitatea Podul Dâmboviţei şi dispune de 20 de locuri în 7 camere. De Crăciun, cabana poate fi închiriată cu 1000 de euro, iar de Revelion cu 2000 de euro.


Tot în zonă, dar la un preţ ceva mai piperat, puteţi închiria pensiunea “Izvorul Dâmboviţei” din comuna Dâmbovioara. Printre facilităţile de care veţi dispune se numără plimbările cu ATV-ul, teren de sport, foişor în curte, grătar, loc de joacă amenajat, dar şi restaurant. Pentru un sejur de 4 nopţi de cazare pentru 22 de persoane veţi scoate din buzunar 12.000 de lei, iar dacă vreţi să aveţi incluse trei mese pe zi şi cina festivă de Revelion, veţi plăti, în total, pentru inchirierea întregii vile 18.000 de lei.




Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite