UPDATE Şoferul care a acroşat cu tirul trei maşini a fost internat la Spitalul Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă, în jurul prânzului, un şofer de tir a acroşat trei autoturisme, rănind patru persoane, şi a fugit de la locul accidentului. După ce a fost prins, s-a constatat că acesta are probleme de sănătate, motiv pentru care nu a mai fost reţinut în arest, ci internat de urgenţă.

UPDATE, 13 MARTIE, ora 14.20 Şoferul tirului a făcut o criză de epilepsie

Marius Ionel Caiva urma ieri să fie propus pentru ordonanţă de reţinere, dar, în schimb, a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Bărbatul a făcut o criză de epilepsie, iar acum se află sub monitorizare medicală.

"În acest moment i s-a oprit permisul de conducere şi urmează să se instituie o comisie medico-legală în urma căreia să se stabilească dacă acesta mai este apt să circule pe drumurile publice", ne-a declarat comisarul Dănuţ Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.

12 MARTIE, ora 14.31

Un şofer a dat dovadă de inconştienţă extremă, astăzi, în jurul orei 13.00, când a intrat, cu tirul pe care îl conducea în trei maşini, una după alta. Totul s-a întâmplat în zona restaurantului "Haiducul", de pe strada Depozitelor din Piteşti.

O Dacia Logan, un Cielo şi un Chevrolet Spark i-au căzut "victime" conducătorului auto, aceasta din urmă fiind transformată într-o grămadă de fiare.

image

Cele patru persoane care se aflau în autoturisme au fost transportate la spital, după ce au acuzat dureri în zona gâtului şi a membrelor. Trei dintre acestea, printre care şi un copil de 2 ani se simt bine acum, în timp ce şoferul Chevroletului a rămas internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, starea sa fiind stabilă.

image

Victima din Chevrolet a fost cea mai afectată

Ca şi cum avarierea maşinilor şi rănirea persoanelor nu ar fi fost de ajuns, Marius Ionel Caiva, de 43 de ani, din Mihăeşti, a găsit de cuviinţă să fugă de la locul accidentului, el fiind oprit ulterior în trafic de un martor care a văzut toată scena.

Se pare că bărbatul nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

image

Şoferul tirului şi-a acoperit faţa când a dat ochii cu ziariştii

Caiva a fost propus Parchetului cu ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru vătămare corporală gravă şi părăsirea locului accidentului.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite