INCREDIBIL! Un piton din cadrul unei expoziţii de reptile vii a mâncat o găină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care au vizitat aseară expoziţia de reptile vii de la Muzeul Judeţean Argeş au avut parte de un spectacol inedit. Vizitatorii au putut privi cum un piton mănâncă o găină în doar o jumătate de oră.

Muzeul Judeţean Argeş în colaborare cu firma Aspectum SRL din Arad au organizat o expoziţie de reptile vii, din care fac parte peste 30 de specii, de la şerpi veninoşi, la şopârle şi ţestoase.


Aceste specii “ilustrează” fauna de reptile a Americii, Africii, Europei, Asiei şi Australiei oferind vizitatorilor ocazia “întâlnirii” cu venininoasele vipere africane, cu cobrele, cu şerpii cu clopoţei şi şerpii “mocasini, dar şi un piton care s-a ospatat aseară cu o găină.



În aceeaşi expoziţie, pe lângă şerpi, se pot admira şi faimoasele iguane, şopârlele Agave şi Tegu.

Expoziţia poate fi vizitată în perioada 12 ianuarie – 25 februarie a.c. de luni până duminică între orele 09.00 şi 18.00 .

Preţul biletului de vizitare al expoziţiei este de 3 lei/persoană (pentru grupuri organizate, de minim 10 persoane), 4 lei copii şi 5lei/ persoană (adulţi).

Pitonul s-a luptat mai bine de jumătate de oră până când a înghiţit găina. Mai întâi a încolăcit-o, după care a muşcat încet din ea, până când a înghiţit-o cu totul, urmând apoi a o digera în câteva ore.

image



“Se hrăneşte cam o dată la două săptămâni, iar găina este pentru el o mâncare uşoară care nu-i prea ţine de foame”, a explicat Adrian Voicu, cel care se ocupă de îngrijirea reptilelor.

image
Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite