Piteşti: I-a spart capul cu lopata

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lopată (Foto Arhivă)
Lopată (Foto Arhivă)

Doi vecini s-au luat la ceartă ieri după-amiază şi dintr-o banală discuţie contradictorie au ajuns să se ia la bătaie. Administratorul unui bloc i-a spart capul vecinului său cu o lopată.

Ilie Ilie de 67 de ani este administratorul unui bloc de pe Strada Vasile Alecsandri, din Piteşti. Ieri după-amiază bărbatul a vrut să efectueze nişte lucrări la canalizarea din parcarea blocului, dar era incomodat de maşina unui vecin.

 S-a dus peste proprietarul autoturismului pentru ca acesta să-şi mute maşina şi dintr-una într-alta, discuţia a degenerat într-o ceartă violentă. Nervos peste măsură, administratorul a pus mâna pe lopată şi l-a lovit pe Dumitru Pârvu, de 39 de ani, spărgându-i capul.

Acesta a căzut inconştient. Poliţiştii veniţi la faţa locului şi medicii de pe Ambulanţă au găsit victima zăcând fără cunoştinţă, aceasta fiind transportată de urgenţă la spitalul Judeţean unde a primit îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral minor şi a fost trimis acasă, fiind în afara oricărui pericol. Agresorul a fost găsit ascuns într-un canal, în spatele blocului. Ilie Ilie a fost audiat la Secţia 3 de Poliţie, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite