Hoţul din spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 25 de ani din Piteşti a fost reţinut ieri de poliţişti după ce a furat o geantă în care se aflau 1500 de lei şi un telefon mobil în valoare de 500 de lei, dintr-un salon al Spitalului Judeţean.

Maria Duchin, de 40 de ani, venise în vizită la soţul ei, care se afla internat aici. Preocupată cu grija pentru soţ, femeia a scăpat din vedere, pentru câteva momente, geanta în care avea banii, telefonul, actele şi cheile de la maşină, fără să-i treacă prin cap că ar putea rămâne fără ele. O clipă de neatenţie din partea femeii a fost însă de ajuns pentru un tânăr de 25 de ani, care îi ohise geanta. Acesta a furat-o şi dus a fost.

Oamenii legii l-au găsit pe Aurel Dinu, suspect şi în alt furt asemănător, care a avut loc pe 29 ianuarie, în piaţa din cartierul Găvana, având asupra sa o parte din bunuri, iar geanta victimei a fost găsită la gunoi. 

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, iar azi va fi propus pentru mandat de arestare pe 29 de zile, instanţa urmând să decidă dacă se va lua această măsură sau nu.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite