Hoți de țevi și de cablu, prinși de polițiștii argeșeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii i-au prins pe cei trei hoți care au furat cablu Romtelecom, din comuna Rătești. În plus, oamenii legii au dat și de urma celor doi hoți care au lăsat o asociație de proprietari din Bascov fără două țevi metalice.

Polițiștii Secției Nr.3 Poliție Rurală Bascov au depistat, marți, doi indivizi din Bascov și Drăganu care încercau să fure două ţevi metalice, în lungime de 3 metri fiecare şi diametru de 60 de centimetri, aparţinând Asociaţiei de Proprietari Nr. 2 Bascov. Oamenii legii au întocmit dosar penal. Prejudiciul a  fost recuperat şi restituit administratorului societăţii, urmând a se propune soluţie legală prin Parchet.

Au furat cablu Romtelecom

În aceeași zi, polițiștii din Topoloveni, împreună cu lucrători ai Secției Rurale de Poliție nr. 8 Leordeni au continuat cercetările în cauză privind furtul a 55 de metri liniari de cablu Romtelecom comis în noaptea de 2 iulie, în jurul orei 23.30, pe raza comunei Rătești, Argeș.

Oamenii legii au stabilit că autorii sunt trei tineri din comuna Corbii Mari, județul Dâmbovița.

Prejudiciul cauzat de aceștia este de 3400 de lei. Cei trei sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, împotriva lor fiind luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de arestare preventivă, propunere care nu a fost însușită, cercetările continuând cu cei trei în stare de libertate.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite