Hoţi de ţiţei prinşi în flagrant de jandarmi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce executau o acţiune de patrulare pe raza comunei Bârla, jandarmii de la detaşamentul de supraveghere conducte transport produse petroliere au observat sâmbătă seara un autoturism marca Dacia 1310 care a oprit în dreptul unui ventil de secţionare de pe magistrala de transport produse petroliere. 

Din autoturism au coborât doi bărbaţi care, cu ajutorul unei găleţi şi a unei pâlnii, au umplut 10 recipiente din material plastic cu capacitate de 33 litri fiecare, cu ţiţei.

Jandarmii i-au somat pe cei doi, însă unul dintre bărbaţi a luat-o la fugă, fiind prins în scurt timp de oamenii legii. Bărbaţii le-au declarat jandarmilor că furau ţiţei pentru a-l vinde unor agricultori drept combustibil pentru tractoare.

Cantitatea de combustibil a fost predată reprezentantului firmei păgubite, SC Conpet SA. Cei doi bărbaţi, Laurenţiu Daniel Stan, de 30 de ani din Slatina, paznic la Primăria din comuna Icoana, judeţul Olt şi Alin Mihăiţă Joia, de 22 de ani, din comuna Icoana sunt cercetaţi pentru furt calificat

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite