Hoţi surprinşi de jandarmi când furau benzină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O patrulă formată dintr-un jandarm şi un poliţist patrula aseară în comuna Bascov când aceştia au observat un bărbat care se afla în spatele unui autoturism Dacia 1310, aflat în parcarea din faţa blocului A2 şi care atunci când i-a văzut pe oamenii legii s-a urcat într-un alt autoturism, marca Opel, parcat în dreptul Daciei.

După identificarea bărbatului şi a celorlalţi trei pasageri din maşină, poliţiştul şi jandarmul au observat că în spatele Daciei, în dreptul buşonului de la rezervor, pe asfalt, se afla o pată proaspătă ce emana miros de benzină. În portbagajul Opelului oamenii legii au găsit un bidon de plastic, de capacitate 10 litri, plin pe jumătate cu benzină, iar din interiorul autoturismului se simţea un miros puternic de benzină.


Din cercetările efectuate, membrii patrulei au stabilit că cele patru persoane au sustras, din rezervorul autoturismului Dacia cantitatea, de 5 litri benzină, aflată în bidonul de plastic menţionat. În continuare cele patru persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Comunale Bascov, pentru continuarea cercetărilor.


“Dosarul cauzei conţine documente necesare începerii urmăririi penale, privind efectuarea unor acte de constatare, sub aspectul săvârşirii faptei de furt calificat, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 208-209 Cod penala fiind întocmit în comun de către lucrătorul jandarm împreună cu lucrătorul de poliţie, urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti de către Poliţia Comunală Bascov. „, a declarat lt. Liviu Sîia, ofiţerul de relaţii publice al Inspectoratului de Jandarmi Argeş. 


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite