Hoţi de fier alergaţi cu focuri de armă de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Totul s-a întâmplat noaptea trecută în oraşul Ştefăneşti. Şapte cetăţeni de etnie rromă se aflau la furat în incinta unui depozit de materiale de construcţii situat pe raza oraşului Ştefăneşti.

Trei echipaje de poliţie au sosit la faţa locului. La sosirea oamenilor legii, hoţii au rupt-o la fugă pe un câmp aflat în spatele halei. Pentru a-i opri poliţiştii i-au somat şi au tras şase focuri de avertisment în plan vertical. Au reuşit astfel să-i prindă doar pe trei dintre suspecţi şi anume: Bogdan Rebeca, de 30 de ani, Ghoerghe Tinca, de 19 ani şi Dragoş Tudor, de 15 ani, toţi din oraşul Ştefăneşti, sat Zăvoi.


Aceştia, împreună cu alţi patru suspecţi: Marcel Tinca, de 16 ani, Vasile Miu, de 18 ani, Gheorghe Racolţea, de 18 ani şi Elvis Miu, de 16 ani. Aceştia furaseră 31 de bare de oţel, de aproximativ 2 tone,  de diferite diametre, folosite pentru pentru producţie de componente auto, în valoare de aproximativ 6.400 lei

„Bunurile au fost recuperate in totalitate si lăsate in custodie administratorului societăţii. În urma folosirii armamentului nu au rezultat victime şi nici pagube materiale. Suspecţii sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, a declarat agent principal Laura Folea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite