Pitesti: Hotelul Piscu Negru a fost închis temporar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pitesti: Hotelul Piscu Negru a fost închis temporar
Pitesti: Hotelul Piscu Negru a fost închis temporar

Hotelul Piscu Negru a fost închis temporar. Decizia a fost luată ieri după-amiază de către reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare Argeş.


Medicul Ion Vişinescu, directorul DSV Argeş a dispus închiderea hotelului până la un rezultat al probelor prelevate din produsele alimentare descoperite în bucătăria unităţii, după ce şapte copii şi trei adulţi au fost diagnosticaţi cu toxiinfecţie alimentară. Turiştii veniseră în grup organizat şi erau în total 27 de copii şi patru profesori. Starea de sănătate a celor 10 pacienţi internati la secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean din Piteşti s-a ameliorat şi sunt în afara oricărui pericol.
# Pe proprietar îl paşte amenda sau închiderea afacerii
Toată mâncarea a fost oprită de la comercializare şi sechestrată. “Ceilalti turişti care mai erau au fost rugaţi să plece. Hotelul va rămâne închis pâna vom stabili ce s-a întâmplat. Verificăm ouăle, şunca, brânza,crenvuştii,toate produsele practic. Dacă buletinele de analiză vor incrimina, proprietarul riscă să fie sancţionat cu amendă de până la 20 de mii de lei sau chiar să-i fie închisă afacerea”. Astăzi,specialiştii Direcţiei de Sănătate Publică şi cei 
ai DSV Argeş au continuat ancheta la fata locului.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite