Haine de piele la preţuri de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au redus considerabil preţurile dar tot nu reuşesc să-şi vîndă marfa.  Mai mulţi comercianţi din Mureş stau de o săptămână  cu  mii de haine de blană şi de piele întinse în faţa hotelului Muntenia şi se uită la ele pentru că, de vândut, nu prea au cui să le vândă.  Piteştenii se opresc doar din curiozitate la tarabe, întreabă de preţuri, unii chiar probează dar nu cumpără.

 Comercianţii sunt dezamăgiţi de vânzările slabe pe care le-au avut la Piteşti.
 
 „Nu merge piaţa aici. Se face o săptămână de când am venit cu marfa la Piteşti şi n-am vândut decât cinci bucăţi. Nici banii de chirie şi cazare nu i-am scos. Până acum suntem pe minus.  Faţă de săptămâna trecută am reduscu 10% preţul la hainele de piele şi cu creo 15-20% la cele de blană, dar tot nimic” explică  Daniel Sime , comerciant din Mureş.

 Vecinul de tarabă e şi el dezamăgit de cum îi merg vânzările „Ori chiar n-au bani piteştenii, ori  au ceva împotriva  împotriva hainelor de blană. Or fi ecologişti! Acum câteva zile ne gândeam să ne luam marfa şi să plecăm acasă că şederea de geaba ne arde la buzunar. Dar mai ramăne că vin zilele de salariu  poate se mai schimbă treaba.”, spune comerciantul.

 Cu toate  reducerile de preţ la care au recurs  comercianţii  de pielărie instalaţi în centru, piteştenii nu par dispuşi să 800-1000 de lei pe o haină de blană sau 300-350 de lei pe una de piele.

“ Mi-ar plăcea o astfel de haină. E adevărat că e cam scumpă,  dar şi când îmbraci aşa ceva  te simţi ca o doamnă.  Eu una aş prefer să-mi iau de banii aştia şi un paltonaş şi nişte cizmuliţe, dar, ar putea să mi-o duca aducă Moş Crăciun.“, spune comerciantul.

Vânzătorii de blănuri şi piele vor mai râmâne la Piteşti până pe 23 decembrie.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite