Haine mai ieftine cu 80%

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Perioada de solduri ţine până în luna septembrie. Preţurile la îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii au scăzut de la 1 august cu valori cuprinse între 50 şi 70 % la majoritatea magazinelor.

Doamnele şi domnişoarele mai ales, dar şi domnii au în perioada aceasta un motiv de bucurie în plus. Marile magazine de îmbrăcăminte şi încălţăminte au afişat deja în vitrine procentele cu care au redus preţul produselor, scrise cu litere şi cifre de-o şchioapă care parcă te atrag să intri în magazine chiar şi din curiozitate.


În melanjul de culori şi ţesături nu te poţi abţine, mai ales ca femeie, să nu faci o „afacere” profitabilă cumpărându-ţi bluza la care ai tânjit de mult timp, dar care ţi se părea prea scumpă.


Goana după cumpărături capătă un alt sens începând cu 1 august când începe perioada oficială de solduri. Magazinele practică până la jumătatea lunii septembrie cele mai mari reduceri pentru hainele, accesoriile şi încălţămintea din sezonul primăvară-vară. Comercianţii ieftinesc produsele cu valori cuprinse între 50 şi 80%.


Fac loc colecţiei de toamnă
“În fiecare vară, spre sfârşitul sezonului reducem preţurile cu până la 70% pentru a creşte vânzările în această perioadă şi pentru a face loc noilor colecţii”, ne-a declarat managera unui magazine de haine.


Astfel, îţi poţi înnoi garderoba de vară cu mai puţin de 100 de lei. Un maieu costă de la 10 lei în sus, în timp ce pe un tricou veţi plăti 30 de lei. Pantalonii sunt cuprinşi între 30 şi 50 de lei (blue jeans), iar o pereche de sandale costă de la 25 de lei în sus. Rochiile de vară costă de la 30 de lei, iar o pereche de ochelari de soare ajunge şi la 10-15 lei. Şi accesoriile s-au ieftinit mult. Brăţările, lănţişoarele cu pandantiv şi chiar cerceii pot fi achiziţionaţi acum cu 7 lei.


Piteştenii profită de reduceri
“Am aşteptat perioada reducerilor pentru că nu se merită să dau prea mulţi bani pe un tricou ca apoi să se ieftinească. Aşa am făcut ceva economii şi acum că s-au ieftinit atât de mult o să-mi cumpăr mai multe tricouri si bluziţe”, spune Adriana Nicolae, de 22 de ani.


Potrivit legii, reducerile se pot practica în perioada 1 august - 31 octombrie, însă cele mai multe magazine le aplică până la terminarea stocurilor.

Ce reduceri practică magazinele importante:

Kenvelo – 80%
Zara – 60%
Sprider, Takko, Terranova şi Orsay – 70%
Deichman, Secuiana, Leonardo – 50%
Benvenuti – 69%

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite