Grupul Renault caută specialişti pentru Argeş şi Bucureşti. Vezi care sunt cerinţele!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacia oferă locuri de muncă în Argeş şi Bucureşti, pentru cei cu studii superioare de specialitate
Dacia oferă locuri de muncă în Argeş şi Bucureşti, pentru cei cu studii superioare de specialitate

Grupul Renault participă şi în acest an la târgul "Angajatori de top" din Bucureşti şi recrutează specialişti pentru 39 de proiecte, cu unul sau mai multe posturi asociate.


Grupul Renault va fi şi în acest an prezent la târgul „Angajatori de Top”, cel mai mare târg de carieră din ţară pentru tineri profesionişti, organizat în  Bucureşti, în perioada 30 - 31 martie.

Grupul Renault recrutează specialişti pentru 39 de proiecte în domeniile inginerie, fabricaţie, servicii, comercial şi achiziţii la Automobile Dacia  (Mioveni), Matriţe Dacia (Piteşti), Renault Technologie Roumanie (Bucureşti) şi Renault Comercial Roumanie (Bucureşti). Fiecare proiect are unul sau mai multe posturi asociate.

Cerinţele angajatorului

Majoritatea proiectelor de recrutare vizează candidaţi cu studii în domeniul tehnic şi economic. În ceea ce priveşte experienţa, Grupul Renault caută atât tineri aflaţi la o primă experienţă profesională, cât şi experţi.

În funcţie de specificul posturilor, candidaţii trebuie să cunoască una sau mai multe limbi străine: franceză, engleză, germană sau rusă. În plus, aceştia trebuie să dea dovadă de capacitate de lucru în echipă şi în transvers, capacitate de comunicare şi să fie disponibili pentru a se muta în Bucureşti, Piteşti sau Mioveni.

 Grupul Renault are în prezent peste 17.500 de angajaţi în România. Principalele entităţi ale sale  sunt  Uzinele Dacia de la Mioveni (Uzina Vehicule, Uzina Mecanica şi Şasiuri, Direcţia Logistică, inclusiv centrul RIR-ILN), Matriţe Dacia (Piteşti), Renault Technologie Roumanie (care include Centrul Tehnic Titu şi centrul de design Renault Design Central Europe) şi direcţia comercială Renault Commercial Roumanie (inclusiv Centrul de Piese de Schimb Oarja).

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite