Grădiniţa nr. 1 din Piteşti, închisă din cauza unor scurgeri de gaze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grădiniţa nr. 1 a fost închisă până la remedierea avariei (sursă foto: info-pitesti.ro)
Grădiniţa nr. 1 a fost închisă până la remedierea avariei (sursă foto: info-pitesti.ro)

Îngrijitoarea grădiniţei a venit în această dimineaţă la serviciu şi a simţit un puternic miros de gaze atât în interiorul clădirii, cât şi în aerul din jurul clădirii, aşa că a anunţat imediat conducerea instituţiei.

Pompierii şi o echipă de la Distrigaz Piteşti au fost solicitaţi să intervină, iar aceştia au oprit alimentarea cu gaz din zonă până la stabilirea cauzelor care au dus la scurgerea de gaze şi remedierea avariei.

Conform primelor cercetări, se pare că ţeava care alimenta grădiniţa s-a fisurat din cauza zăpezii şi a gheţii care s-au aşternut peste ea. 

"În momentul în care s-a semnalat incidentul, în imobil erau îngrijitoarea, o altă persoană adultă şi un copil, ulterior au mai venit copii cu părinţi, dar s-a decis trimiterea tuturor acasă, astăzi suspendându-se procesul de învăţământ. Îngrijitoarea a semnalat miros şi în clădire şi în afară şi a anunţat conducerea unităţii, care a sunat la 112. Livrarea de gaz metan a fost sistată, iar reprezentanţii Distrigaz lucrează pentru remedierea defecţiunii. Nu este niciun pericol, s-a aplicat procedura", a declarat lt. Epure Mădălina, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

Cursurile grădiniţei au fost suspendate, iar copiii au fost trimişi acasă până când avaria la conducta de gaze va fi remediată.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite