Piteşti: "Nu mă aşteptam să pierdem la scor în Giuleşti"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: "Nu mă aşteptam să pierdem la scor în Giuleşti"
Piteşti: "Nu mă aşteptam să pierdem la scor în Giuleşti"

Ştefan Stoica, antrenorul echipei FC Internaţional spune că echilibrul jocului cu Rapid s-a rupt la emininarea fundaşului Viera.

Învincibilitatea lui FC Internaţional în meciurile din deplasare din LIga I a luat sfârşit, diminică seara, în Giuleşti. Rapid s-a impus în faţa echipei argeşene cu scorul de 4-0, într-un joc în care “interiştii” au rămas din nou în inferioritatea numeric.

 Antrenorul lui Internaţional Curtea de Argeş, Ştefan Stoica, a acuzat arbitrajul din meciul cu Rapid, considerând că nu se impunea eliminarea lui Viera.

 “Echilibrul s-a rupt în momentul în care arbitrul l-a eliminat pe Viera. Nu pot să-mi explic de ce numai la Internaţional se întâmplă astfel de lucruri", a spus “Murinho” la conferinţa de presă de după meci.

 În completare, Fane Stoica a afirmat că nu înţelege de ce echipa sa este tratată cu aroganţă. Nu ştiu de ce nu suntem lăsaţi să jucăm, pentru că nu avem cea mai indişciplinată echipă din Liga I- Cu Rapid era greu şi 11 contra 11, dar niciodată nu m-am gândit că vom pierde cu o asemenea diferenţă de scor”, a precizat "principalul" de pe banca tehnică a Interului.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite