Gimnastică gratis, în fitparcuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fitparcurile sunt  la îndemâna tuturor
Fitparcurile sunt la îndemâna tuturor

Dacă vrei să faci mişcare dar sălile de fitness, Zumba , Kangoo Jumps sau alte sporturi de întreţinere ţi se par prea scumpe, opreşte-te câteva minute pe zi la aparatele de fitness din parcuri.

Le poţi alege pe cele care îţi sunt aproape, în cartier, sau, dacă vrei şi atmosferă, poţi da o fugă până în Centru, în parcul 1907.

În fitparcul dintre tei şi castani ai setul complet de aparate care te ţin în formă. În plus, în pauzele dintre exerciţii te poţi relaxa la umbră sau poţi face o lectură uşoară. Chioşcul de ziare e la doi paşi iar alături e şi un loc de joacă pentru copii, în caz că îl iei şi pe micuţul tău după tine.

Perfect pentru antrenamente este şi fitparcul din pădurea Trivale. Aer curat, umbră, şi-n plus, un pic de muzică ritmată de la terasele de vizavi. Partea proastă e că grătarele care sfârâie la doi paşi de tine te-ar putea tenta, după antrenamente, cu-n mic asezonat c-o bere. Şi aici există un loc de joacă, aşa că avantajele sunt cam aceleaşi.

Complet echipat este şi ftparcul din Ştrand, situat în imediata vecinătate a Teatrului de Vară. Totuşi, nu te aventura aici după lăsarea întunericului pentru că s-ar putea s-ajungi în colţii haitei de maidanezi care a pus stăpânire pe parc. Bucură-te, ziua, de priveliştea lacului cu răţuşte sălbatice şi fă o plimbare cu barca, dacă oboseşti pe aparate.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite