Piteşti: Concert Gheorghe Zamfir pentru a salva o inimă de copil!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Rotary Piteşti a iniţiat un proiect umanitar care îşi propune să vină în a sprijinul a cinci copii cu malformaţii cardiace congenitale. Copiii ar urma să fie operaţi şi să urmeze programe de recuperare într-o clinică de specialitate din Israel.

 Primul copil care poate fi salvat este Daria Uţiu, care are doar doi ani şi jumătate. Fetiţa s-a născut într-o familie cu posibilităţi materiale modeste: mama nu lucrează, deoarece boala copilei a împiedicat-o, iar tatăl este ucenic la un pictor de biserici. În plus, cei doi tineri mai au un baieţel de doar opt luni.
 „Copilul are o problema serioasă de sănătate şi anume: ventricol unic, transpoziţie de vase mari şi stenoză pulmonară. Operaţia va fi extrem de delicată şi dificilă, dar clinica din Israel este gata să o facă gratuit. Părinţii mai au nevoie de 1.500 de euro pentru a ajunge acolo“, a declarat Ana Stan, preşedintele clubului.

În scopul strângerii fondurilor necesare acestei deplasări, pe 30 octombrie, de la ora 17.30, Rotary Club Piteşti organizează, la Casa Sindicatelor, un concert extraordinar de caritate. Pe scenă va urca maestrul Gheorghe Zamfir alaturi de Orchestra Filarmonicii din Piteşti. Preţil unui bilet este de 50 de lei.

 Banii rezultaţi din vânzarea biletelor vor fi donaţi pentru sprijinirea acestui copil. La fel şi sumele ce se vor strânge în conturile deschise la două bănci din Piteşti. Cei care vor să facă donaţii pot suna la 0723.239.988

Alţi patru copii cu malformaţii cardiace vor intra ulterior în program.

Concert caritabil

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite