Gelozia l-a îndemnat la crimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orbit de gelozie, un bărbat de 44 de ani din comuna Buzoieşti şi-a înjunghiat ieri prietenul. Cei doi se aflau în vizită la un vecin şi după ce au băut câteva pahare s-au luat la ceartă.


„Atât am auzit că s-au certat pe un telefon şi unul din el a dat cu cuţitul”, a spus  Stelian Bucur, un vecin.


Motivul de la care a pornit tragedia a fost că victima ar fi avut o relaţie cu fosta soţie a agresorului. Fără să stea prea mult pe gânduri, Stelică Stănescu a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat în abdomen pe Vasile Costache, de 38 de ani. Acesta a ajuns în stare gravă la spital, iar după câteva ore a murit chiar pe masa de operaţie.


“Agresorul a luat un cuţit din bucătăria casei în care se aflau în vizită şi a înjunghiat victim în zona abdominală. Aceasta a fost transportată la spital în stare foarte gravă şi din păcate a decedat în sala de operaţie ”, a declarat agent principal Laura Folea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Argeş.


Agresorul a fost audiat toată noaptea şi a fost reţinut  pentru 24 de ore, iar astăzi urmează ca magistraţii Tribunalului Argeş să stabilească dacă va petrece următoarele 29 de zile după gratii pentru omor.


„Se anticipează nişte relaţii mai vechi, antagonice, presupuse ale victimei cu fosta soţie ale autorului. Ca în Baltagul”,a declarat Ion Anghelescu, procuror al Parchetului Argeş.


Când s-a trezit din beţie şi a realizat ce a făcut, agresorului i s-a făcut rău şi a ajuns şi el la spital. Bărbatul riscă până la 25 de ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite