Gata cu debranșările! Termo Calor nu mai primește cereri de deconectare de la sistemul centralizat de încălzire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piteștenii care, până pe 16 august, n-au depus cereri de debranșare de la sistemul centralizat de termoficare vor rămâne racordați la furnizorlul local de agent termic și în iarna care vine. De miercuri, Termo Calor Confort nu mai primește nicio solicitare de debranșare.


1995 de piteșteni au completat formularele prin care renunță la serviciile Termo Calor Confort iar 450 dintre ei și-au încheiat deja conturile cu furnizorul local de agent termic care le-a blindat țevile ce le trec prin apartamente.

“Ceilalți au timp, până la 30 septembrie, să-și finalizeze procedura de debranșare care presupune tăierea caloriferelor și blindarea conductelor.”, explică Sorin Apostoliceanu, șeful serviciului Facturare din Cadrul SC TermoCalor Confort.

Pe lângă cei 100 de lei pe care i-au scos până acum din buzunar, la izolarea conductelor solicitanții trebuie să mai plătească furnizorului local de agent termic (singurul care de anul acesta mai poate efectua debranșarea propriu-zisă), câte 35 de lei pentru fiecare calorifer deconectat.

Procedura nu se încheie aici

Fiecare asociație de proprietari în care au avut loc debranșări este obligată să întocmească o situație privind numărul celor rămași conectați la sistem, situție pe care o va transmite către Termo Calor Confort. Administratorul trebuie să apeleze la o firmă specializată pentru redimensionarea instalaţiei de încălzire iar cheltuiala se va împărți între toți proprietarii/locatarii blocului, debranșați sau nu.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite