Piteşti: Bărbat mort în scara unui bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au stabilit că bărbatul locuia chiar pe scara respectivă (Foto Arhivă)
Poliţiştii au stabilit că bărbatul locuia chiar pe scara respectivă (Foto Arhivă)

Un bărbat a fost găsit decedat în scara blocului 31 din cartierul Exerciţiu. Trupul neînsufleţit zăcea cu picioarele pe scările care urcau la etajul 1 şi capul pe ciment, la parter.

Descoperire macabră pentru locatarii blocului 31 din cartierul Exerciţiu, din Piteşti. Aceştia l-au găsit, vineri după-amiază, pe unul dintre vecinii lor căzut pe scări, cu capul pe ciment şi picioarele întinse în sus, pe scările care urcau la etajul 1. Când s-au apropiat să vadă ce a păţit omul, şi-au dat seama că acesta murise. Vecinii bărbatului au sunat imediat la 112, dar medicii nu au putut decât să constate decesul.

 Poliţiştii au efectuat cercetări la faţa locului şi în urma examinării cadavrului nu au găsit urme de violenţă pe corpul bărbatului, cu excepţia unei răni uşoare la nivelul frunţii. Oamenii legii au stabilit că victima se numea Ion Crăciunescu, avea 63 de ani şi locuia pe aceaşi scară pe care a fost găsit decedat. Probabil bărbatului i s-a făcut rău şi a căzut pe scări sau a alunecat.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală unde, în urma autopsiei, medicul legist va stabili cauza exactă a decesului.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite