GALERIE FOTO Lalelele Piteștiului au înflorit, în așteptarea Simfoniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lalelele Piteștiului au înflorit
Lalelele Piteștiului au înflorit

Simfonia Lalelelor se desfășoară în perioada 27-29 aprilie. Pentru prima dată după mai mulți ani, evenimentul piteștenilor a fost programat după Paște, și nu de Florii ca până  în 2011.

Lalele de toate culorile au înflorit în centrul Piteștiului, cu mai bine de o săptămână înainte de a fi vedetele Simfoniei.

Lalelele Piteștiului au înflorit

Click pe poze pentru a vedea galeria foto!

Roșii, galbene, mov, albe, lalelele s-au deschis în soarele ultimelor zile. Este prima dată după mulți ani când simfonia dedicată lor se desfășoară după Paște. Până anul trecut, participanții s-au putut bucura de Simfonia Lalelelor cu o săptămână înainte de Paștele ortodox, respectiv de Florii.

Vezi aici programul complet al Simfoniei Lalelelor 2012!

Societatea Salpitflor Green, care se ocupă de întreținerea spațiilor verzi din Pitești, a plantat în toamna anului trecut circa 170.000 de bulbi de lalele în parcuri și în zona centrală.

Simfonie cu cântece și manifestări


Anul acesta, organizatorul, Primăria Pitești, promite că zeci de producători de flori din toată țara și firme de amenajări vor expune la pavilionul de la Casa Cărții, iar cei care vor dori să cumpere semințe, flori și bulbi o vor putea face din Piața Vasile Milea.

Simfonia Lalelelor a ajuns la cea de-a 35-a ediție și se desfășoară între 27 și 29 aprilie. Evenimentul va cuprinde spectacole folclorice, concerte, dezbateri şi manifestări sportive.

Seria de manifestări va debuta pe 27 aprilie, la ora 10.00, cu primirea invitaţilor din ţară şi din străinătate la Primăria Municipiului Piteşti.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite