Fotbal cu bătaie: FC Argeş -„U“ Cluj (1-1)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Suporterii alb-violeţilor au creat probleme după ce au intrat pe teren la meciul FC Argeş -„U“ Cluj, încheiat la egalitate.

Alb-violeţii nu mai aveau nicio miză în această ediţie de campionat, promovarea fiind compromisă încă din urmă cu câteva etape.  Au demonstrat încă odată de ce sunt consideraţi de mulţi cea mai bună echipă din liga secundă.În unele momente ale partidei au pasat aşa cum o fac echipele mari, au dominat centrul terenului şi şi-au creat mult mai multe ocazii de gol decât adversarii.

Dacă la început  alb-negrii păreau că deşin controlul, în scurt timp Apoi, alb-violeţii au pus stăpânire pe joc dîndu-le mari bătăi de cap fundaşilor clujeni.
Tameş a reuşit o serie de driblinguri în preajma careului advers, a combinat perfect cu doi coechipieri, dar  ratat şutul. Prima parte s-a încheiat cu o execuţie modestă a lui Ionescu.

După pauză, echipa din Trivale a ratat iar , prin Elias Bazzi, care l-a pus la grea încercare pe Matache, dar căpitanul „Şepcilor“ s-a întins şi a respins în corner.

Dominaţia piteşteană s-a concretizat în minutul 62, când Iulian Tameş a executat o lovitură liberă de la 25 de metri şi a scuturat plasa porţii lui Matache.
Din acest moment, „U“ era nevoită să rişte şi „închizătorul“ Ionescu i-a lăsat locul atacantului brazilian Machado. După decizia centralului Claudiu Baboia de a-l eminina pe Cotigă pentru al doilea cartonaş galben, spiritele s-au încins la Piteşti.

Oaspeşii au primit o lovitură de pedeapsă în minutul 86, la o cădere a lui Acosta, iar Machado a transformat. Apoi, la Piteşti s-a declanşat o bătaie generală, după ce suporterii gazdelor au invadat terenul, protestând la decizia arbitrului. Meciul a fost întrerupt timp de zece minute, iar apoi s-a reluat. După fluierul final, scorul a rămas 1-1.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite