Fotbal şi tenis, la ceas de seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piteştenii care care vor să-şi petreacă o seară perfectă jucând fotbal sau tenis au la dispoziţie mai multe baze sportive de închiriat. Contra unor sume cuprinse între 40 şi 110 lei oră, doritorii pot beneficia de terenuri sintetice, duşuri şi chiar bar.

Vara, când ziua e prea cald pentru a mai ieşi cu prietenii la o miuţă sau la un tenis de câmp, aveţi la dispoziţie bazele sportive pe care le puteţi închiria până noaptea târziu sau, în unele cazuri, până dimineaţa. Banii se împart la numărul de jucători, aşa că distracţia şi relaxarea de seară nu e nici costisitoare.

Baze sportive dotate cu nocturnă şi duşuri
La Stadionul “Nicolae Dobrin” există trei terenuri de fotbal cu gazon sintetic, cu suprafeţe de 1500, 1000 şi 800 de metri pătraţi şi unul de tenis, de 120 de metri pătraţi, toate fiind dotate cu nocturnă. Acestea pot fi închiriate de la ora 18.00 până dimineaţa la ora 08.00, întrucât de la prima oră matinală aici au loc antrenamentele fotbaliştilor de la Centrul de Copii şi Juniori FC Argeş. Terenurile de fotbal se închiriază cu minge şi tricouri fosforescente pentru cele două echipe. La terenul de tenis de la stadion veţi primi doar mingi. Preţul pentru o oră de sport în aer liber costă aici între 70 şi 110 lei.
“Baza este dotată cu vestiare, cu duşuri cu apă caldă, iar jucătorii au la dispoziţie şi un bar pentru consum cu produse răcoritoare şi gustări reci. De obicei oamenii închiriază până pe la 12, 1 noaptea, dar pot să închirieze şi până mai târziu, depinde de fiecare”, a declarat Costel Zamă, administratorul terenurilor sintetice.

Terenuri noi de fotbal

În parcul Ştrand, până de curând funcţiona o singură bază sportivă unde se putea juca fotbal în nocturnă, contra sumei de 50 de lei pe oră. Acum, la intrarea principală în parc a mai apărut un teren de fotbal acoperit, care poate fi închiriat la tarife diferite, în funcţie de oră. Astfel, până la ora 12, veţi scoate din buzunar 60 de lei pentru o oră, până la ora 20.00, veţi achita 80 de lei, iar seara 100 de lei. Programul este non-stop.


În cadrul complexului comercial Jupiter City, au fost date în folosinţă, de curând, două terenuri sintetice de fotbal, exclusiv pentru clienţi.
“Acum au fost închise pentru reabilitări, iar din toamnă le vom da din nou în folosinţă. Nu vom lua bani pentru închiriere, le vom oferi noi clienţilor această facilitate, după ce au făcut cumpărături de la noi”, ne-a spus Cristina Fota, marketing manager în cadrul Jupiter City.

Unde poţi juca tenis
Pasionaţii sportului alb au la dispoziţie baza sportivă Comesad, din cartierul Traian, unde pot învăţa să joace tenis. Aici puteţi închiria unul din cele trei terenuri oficiale, cu zgură, de la ora 08.00 până la 00.00. Veţi primi mingi de joc şi aveţi la dispoziţie şi vestiare unde vă puteţi schimba în echipament. Dacă nu aveţi rachete, pe lângă cei 30 de lei pe oră pe care îi veţi plăti pentru teren, va mai trebui să scoateţi din buzunar încă 5 lei pentru o rachetă.

Tarifele bazelor sportive:

La Stadion, pentru o oră pe terenul de fotbal veţi plăti între 70 şi 110 lei, în funcţie de mărimea terenului, iar pentru cel de tenis – 40 de lei.
Terenul sintetic de lângă lacul Ştrand poate fi închiriat cu 50 de lei oră, iar cel de la intrarea în Parcul Ştrand cu preţuri între 60 şi 100 de lei pe oră.
Închirierea celor trei terenuri de tenis din cartierul Traian costă 30 de lei pe oră.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite