Piteşti: Fanii lui Di Grassi şi Piguet au aşteptat cu sufletul la gură demonstraţia de Formula 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Fanii lui Di Grassi şi Piguet au aşteptat cu sufletul la gură demonstraţia de Formula 1
Piteşti: Fanii lui Di Grassi şi Piguet au aşteptat cu sufletul la gură demonstraţia de Formula 1

 A sosit ziua cea mare pentru fanii Formulei 1. Mii de piteşteni, cei mai mulţi tineri, au aşteptat cu nerăbdare să vadă, astăzi, monopostul Renault F1 de anul trecut, R28, condus de cel de-al treilea pilot al echipei, brazilianul Lucas Di Grassi dar şi acrobaţiile şi demonstraţii cu Megane Trophy ale pilotului profesionist Julien Piguet.


Aşteptarea fanilor Formulei 1 ia sfârsit astăzi. ,, Abia atept să-l văd în carne şi oase pe Di Grassi. N-am pierdut până acum niciuna din cursele televizate ale  brazilianului. Sper s-apuc să dau mâna cu el şi, poate, să prind şi un autograf. Oricum,o să merg să văd şi demonstraţia de la Bucureşti.” spunea în această dimineaţă, Marius Dănălache, 23 de ani, student.

 Cei mai înrăiţi dintre pasionaţii de Formula 1 şi-au luat liber de la muncă pentru a-i vedea pe cei doi piloţi.

 “O să fie un show pe cinste. Dacă vine Piguet, spectacolul e garantat. Omul e un cascador în adevăratul sens al cuvântului şi cred că  doar o dată în viaţă am ocazia să-l văd pe viu. Mi-am luat liber de la serviciu ca s-ajung la paradă. Şi, chiar dacă nu reuşeam, mă strecuram eu, cumva, vreo două ore, ca să văd spectacolul.”, mărturiseşte Adrian  Geantă, 34 de ani, operator PC.

 Şoferii obişnuiţi au înjurat traficul infernal

 Dacă ieri, pe Strada Nicolae Dobrin, tot s-a mai circulat pe unul din sensuri, astăzi, de la ora 06.00, traficul a fost blocat în zonă. Cea mai la-ndemână rută ocolitoare a fost strada Exerciţiu

 “Ne-am îmbulzit toţi pe Exerciţiu. Dimineaţă se circula bară la bară. Cred că pe la 15.00-16.00  când iese lumea de la muncă, traficul va fi infernal.” spunea în această dimineaţă Ilie Costea, 46 de ani, sudor.

 Restricţiile de trafic sunt valabile până diseară la ora 18.00.

 Citeşte şi: Restricţii de trafic înaintea şi în timpul demonstraţiei de Formula 1

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite