UPDATE Focuri de armă în Poiana Lacului. Bătaia a pornit de la un laptop

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O dispută mai veche se putea sfârşi tragic astăzi, în jurul prânzului. Doi bărbaţi din comuna Poiana Lacului s-au întâlnit la vulcanizarea din localitate şi s-au luat la ceartă, motivul, se pare, fiind fiica victimei.

UPDATE 5 mai Iată cum a decurs şirul evenimentelor în bătaia cu împuşcături de ieri

O dispută mai veche între Aurel Dragomir, de 62 de ani şi Valentin Diaconu, de 24 de ani, s-a încheiat ieri după-amiază cu focuri de armă. Cei doi s-au întâlnit într-o vulcanizare şi s-au luat la ceartă când bărbatul mai în vârstă i-a reproşat tânărului că ar fi furat mai multe bunuri de la fiica sa şi că ar fi avut o dispută şi cu fiul său.

După o serie de replici dure, bărbatul a luat o bâtă din maşina ta, iar tânărul, însoţit de fratele mai mare şi de alţi prieteni l-ar fi lovit pe bărbat cu o ţeavă. În bătaia iscată a intervenit şi Marian Diaconu, de 29 de ani, fratele tânărului. Pentru a-i despărţi pe cei doi, acesta a luat pistolul cu gaze din maşină şi a tras trei focuri de armă în aer.

image

Aurel Dragomir

Tânărul deţinea legal arma, însă poliţiştii fac cercetări pentru a stabili dacă pistolul a fost folosit conform regimului armelor şi muniţiilor

UPDATE 4 mai ora 14.40   Cearta a pornit de la un laptop

Conform anchetatorilor, cei implicaţi în scandal susţin că cearta ar fi pornit când victima, venită cu maşina la vulcanizare s-ar fi întâlnit cu alţi tineri care se aflau şi ei la aceeaşi vulcanizare, cu o maşină.

Se pare că bărbatul de 61 de ani i-ar fi reproşat unuia dintre tineri că a împrumutat un laptop de la fiica sa şi i-ar fi cerut să i-l aducă înapoi, moment în care conflictul a degenerat, iar după o serie de replici, victima ar fi pus pâna pe o bâtă de baseball pe care o avea în maşină, iar unul dintre tineri pe o ţeavă.


A urmat o serie de lovituri aplicate de ambele părţi, moment în care fratele unui alt tânăr a luat pistolul din maşină şi a tras trei focuri de avertisment în plan vertical pentru a opri bătaia.


Atât bărbatul de 61 de ani, cât şi celălalt tânăr au suferit răni uşoare în urma altercaţiei violente şi nu din cauza împuşcăturilor, aşa cum se credea iniţial.

image


Aceştia sunt audiaţi în continuare, poliţiştii desfăşurând cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc conflictul armat.

 ora 13.00   Au fost trase trei focuri de armă

Discuţia a degenerat, iar unul dintre ei a scos un pistol cu gaze, pe care îl deţinea legal şi a tras în celălalt bărbat, în vârstă de 62 de ani.


Victima este în stare bună şi a primit îngrijiri medicale de la un echipaj de Ambulanţă sosit la faţa locului. În acest moment, atât victima, cât şi agresorul şi martorii sunt la audieri la postul de Poliţie din comună.

Vom reveni cu detali!

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite