Un bărbat a murit, iar o femeie era să ardă de vie după ce au făcut pe pompierii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Un bătrân a murit după ce s-a luptat cu flăcările izbucnite la vegetaţia uscată de pe terenul său, iar o femeie a ajuns la spital cu arsuri pe faţă şi pe mâini, pentru că a încercat să-şi salveze din bunurile cuprinse de focul din locuinţă.

Marţi, au fost trei ceasuri rele pentru doi bătrâni din Argeş, care s-au luptat cu flăcările, dar au fost depăşiţi de situaţie.

Primul caz este cel al unui vârstnic din satul Fureşti, comuna Dobreşti, care, în urma unui incendiu de vegetaţie uscată, a fost găsit mort de către cei care au stins focul.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul poliţiei oraşului Topoloveni, ocazie cu care s-a stabilit că persoana găsită carbonizată la faţa locului a fost recunoscută  de rude. Omul avea 69 de ani, iar la orele 14.30 a plecat de la domiciliu la un teren pe care îl deţinea, pentru a face curăţenie. Din verificările poliţiştilor a reieşit că bărbatul a dat foc la vegetaţia uscată, iar flăcările s-au extins la liziera pădurii din apropiere, loc în care omul a fost găsit decedat.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Argeş, în vederea efectuării necropsiei şi a  stabilirii cauzei decesului. 

Era să ardă de vie


În aceeaşi zi, un alt incendiu a izbucnit şi în comuna Cepari. Focul a mistuit o bucătărie de vară, o magazie şi o polată, paguba fiind estimată la 2000 de lei. O bătrână de 78 de ani, care încerca să salveze din bunuri, a fost cuprinsă de flăcări şi a fost transportată de urgenţă la Spitalul municipal din Curtea de Argeş, cu arsuri de gradul I şi II pe faţă, ambele antebraţe şi mâini prin arsură accidentală cu flacără, rămânând internată în secţia chirurgie. Cauza producerii incendiului a fost stabilită  ca fiind foc nesupravegheat la bucătărie.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite