Florin Prunea a rămas fără permisul de conducere la Lunca Corbului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Prunea
Florin Prunea

Poliţiştii argeseni l-au surprins pe fostul fotbalist  conducând un autoturism Mercedes ML, cu 115 de km la ora in localitatea Lunca Corbului, în timp ce se deplasa spre Craiova, pe DN Pitesti - Slatina.

Fostul director de relatii internationale al Federatiei Române de Fotbal, Florin Prunea, a rămas fără permisul de conducere dupa ce a depăşit limita de viteză legala cu 65 de km. Prunea conducea un autoturism Mercedes ML, cu 115 de km la oră în localitatea Lunca Corbului, pe drumul  Pitesti -Slatina iar acum  va trebui să se descurce trei luni fără permis. Îl poate recupera, însă, dupa o lună dacă va da din nou examenul auto şi nu va avea o alta abatere.

Poliţiştii argeşeni  i-au eliberat conducătorului auto o dovadă valabilă pentru o perioadă de 15 zile, iar fostul fotbalist şi-a continuat deplasarea spre Craiova.

Fostul portar s-a ales şi cu o amenda în valaore de 540 de lei plus 9 puncte de penalizare. Şi alţi fotbalişti  au avut "probleme" pe drumurile argeşene. Printre ei se numără şi Claudiu Raducanu care în  vara lui 2009, a fost surprins conducând cu 205  kilometri la ora, pe autostradă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite